Vi er på visningstur med ny båt. En flott Tayana langturbåt som eies av Havbris Yachts. Den kan ses langs hele norskekysten i sommer. Kontakt Even Haug på tlf: 93252580 om dere lurer på noe eller vil se mer.


mandag 12. juli 2010

Etter grov sjø over Stat, var det godt å ankre opp i Ulsteinvik

Ja, det ble en tur i grov sjø. Vi merket at sjøen hadde bygget seg opp i går. Med engagn vi rundet Statlandet begynnte dønningene å komme, 2 meter-3 meter, det rullet og rullet, noen krappe og noen lange...som designet for sjøsyke..og syke ble vi. I alle fall damene ombord, så Even seilte, navigerte, viste omsorg, hjalp til å holde når vi måtte til rekka for å spy, hentet salte kjeks og vann - plutselig var jeg helt slått utog Even måtte gjøre alt - for en fantastisk kaptein han er. Et stort takk til pappa og ektemann, godt det hele var over på 4-5 timer.

Kan ikke skjønne hvordan vi klarte stillehavet, ho..ho.. en ting er sikkert det var mye varmere, for kaldt er det her på Vestlandet. I dag har det ikke vært en antydning over 12 grader, også litt vind og regn da...

Men det rare med dette været er at det endre seg så raskt, dette bildet er fra innseilingen til Ulsteinvik. Klokken er litt over 1900 og det klarnet opp og solen dukket frem. Alle damene hadde kviknet til og Even var fremdeles fornøyd - vi skulle inn å spise pizza i Ulsteinvik.

Her er Tale og Tea på vei til båten med rester av pizza under armen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar