Vi er på visningstur med ny båt. En flott Tayana langturbåt som eies av Havbris Yachts. Den kan ses langs hele norskekysten i sommer. Kontakt Even Haug på tlf: 93252580 om dere lurer på noe eller vil se mer.


fredag 16. juli 2010

Besøk i Atlanterhavsparken

I dag var det blå himmel og sol når vi våknet..tjohoo...og det var faktisk ganske varmt også, ikke bade varmt men varmere. Vi hadde blitt enig om at vi skulle reise med buss til Atlanterhavsparken i dag.

Atlanterhavsparken er akvariet i Ålesund
"Atlanterhavsparken er et spennende bygg. Mellom grå urtidsknauser og røff betong finner du blant annet store landskapsakvarier som viser det marine liv fra den innerste fjord, via kystsonens holmer og skjær til Atlanterhavets hemmelighetsfulle dyp. Her er åpne kontaktbasseng hvor du kan delta i foringen av fiskene. I aktivitetsbassengene kan du ta og føle på spennende marine organismer, og du kan fiske krabber med klesklype og reker som agn.

Vårt daglige dykkershow i den store Atlanterhavstanken (nesten 4 million liter saltvann) er en spektakulær opplevelse. Dykkeren og foringsnettet nærmest forsvinner i flokken av glupske kveiter, torsk, havål, sei og steinbit"


 De store bassengende var spennende og set var flott å se at det var så mange flotte farger her i nord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar